Menu

Private sponsorater

Privat sponsorat

Kunstgræsbanen er nu en realitet, men vi mangler spillerbokse og vigtigere endnu: Det nødvendige udstyr for at kunne vedligeholde kunstgræsbanen. Det nødvendige udstyr omfatter bl.a. en traktor m. diverse hjælpemidler. Dertil kommer, at vi har behov for et skur e.lign. til opbevaring af udstyret.

Du kan som privatperson bidrage med økonomisk støtte til formålet, idet vi har startet en gaveindsamling via DBU. Fordelen ved at samle ind via DBU er, at donerede beløb kan fradrages i skat. Du skal blot oplyse dit cpr.nr. ved indbetaling, så sikrer DBU, at din donation automatisk indberettes til skat. Lettere kan det ikke gøres.

Alle beløb, store som små, er mere end velkomne.

   

Vi har ved indsamling til opførelse af selve banen tilbudt, at man kan ”købe” et Privat sponsorat. Det vil vi fortsat tilbyde, og du kan vælge mellem følgende:

  • Guldsponsor – kr. 2.500,-
  • Sølvsponsor – kr. 1.000,-
  • Bronzesponsor – kr. 500,-

Som Bronze og Sølvsponsor får du dit – eller familiens navn – trykt på en sponsortavle ved indgangen til kunstgræsbanen samt på banens hjemmeside. Eksempelvis ”Peter Hansen” eller ”Familien Hansen”.

Som Guldsponsor får du samtlige familiemedlemmer nævnt på sponsortavle og hjemmeside. Eksempelvis ”Peter, Trine, Søren og Mette Hansen”. Du kan naturligvis også få navnet skrevet som under Bronze eller Sølv sponsorater

Som Privatsponsor vil du naturligvis også blive indbudt til en særlig event for sponsorer i forbindelse med indvielse af kunstgræsbanen.

Du tegner et sponsorat nu ved at sende en mail til heisponsor@gmail.com, hvor du oplyser navn og adresse, sponsorat type (Guld, sølv eller bronze) samt ønsket navnetekst på sponsortavlen (se ovenfor).  Herefter indbetaler du beløbet via dette link til DBU´s gaveindsamling.

Du vil modtage et sponsor diplom som kvittering for dit sponsorat, og dit navn vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

        

Mere information?

Du kan læse mere om projektet her: Private_Sponsorater

Har du spørgsmål til projektet eller vil høre om muligheden for at tegne et firmasponsorat så send en mail til heisponsor@gmail.com.

Vi takker på forhånd for din støtte. Uden mange private bidrag kan vi ikke realisere kunstgræsbanen.