Klubnyheder

U16 til Verona Cup 2022

25. oktober 2022, 12.12
hei hold.jpg


Lørdag den 15. oktober drog 29 spillere fra HEI U16 og 3 ledere (Cheftræner Martin Sørand, hjælpetræner Christian og holdleder Lise Enemark) af sted mod Gardasøen og 24-25 grader høj sol, hvor der blev afholdt Verona Cup 2022.


Et stævne hvor der i år deltog 3.100 unge mennesker fra 5 forskellige nationer. Alle blev indlogeret på Camping Bella Italia i Bungalows med 5-6 drenge i hver hytte, de tre ledere fik dog en hytte for sig selv. Dannemand Food Engros havde sponseret frugt og juice til turen og Martin Ib havde sponseret sandwich, vand og cookies, så ingen undskyldning for ikke at holde humøret helt i top.


Pokal og træthed med hjem 

HEI1 spillede sig som bedste 3´er videre i B-slutspillet, men røg desværre ud efter første kamp, da trætheden havde gjort sit indtog. Derimod spillede HEI2 sig helt til finalen i C-slutspillet og fik en fornem 2. plads og pokal.


Drengene havde, på trods af for nogle knap så god fodbold, en helt forrygende tur. Det vigtigste på sådan en tur er selvfølgelig at forstærke sammenholdet, og det må man sige, at de 29 unge knægte var og er gode til. 


De ankom til Bella Italia søndag morgen, tjekkede ind og gik direkte på volley banen iført shorts og bar mave. Søndag aften gik turen til fodboldkamp: Verona vs. A.C Milan. Det havde for nogle været en hård til Gardasøen, så selv ikke en klassekamp som denne kunne holde dem til ilden. 


  u16.jpg joe.jpgkiel.jpg


Alle kom heldigvis med hjem. Drengenes kampe blev spillet mandag, tirsdag og onsdag. Hver aften bød på hygge og hvad man nu ellers får tiden til at gå med på en campingplads. Torsdag kl. 13.00 gik turen så hjem igen, og her kan man se hvor gode kammerater de er: så snart en falder i søvn, så er fotografen på plads. 


Tak til HEI

Maden var desværre lang fra i top til dette stævne. Heldigvis havde U16 et par runnere med bil i Italien, som sørgede for at købe ind og bringe det til dem. Så de unge knægte havde bananer, sandwich, vand og hvad ellers holdlederen bestilte, så de ikke gik alt for sultne rundt. Vi siger tak til HEI fodbold afdeling for at økonomisk støtte og gøre det muligt at få trænerne med.

                              

                                                            lausov.jpg

Klubnyheder